érdekes

A YouTube előzményeinek törlése

Amikor egy videót néz a YouTube-on, ez a videó alapértelmezés szerint hozzáadódik a YouTube előzményeihez.

Noha a szolgáltatás néha nagyszerű lehet annak a hűvös videónak a felfedezéséhez, amelyet korábban néztek (a YouTube oldalain az „Előzmények” linkre kattintva megtekintheti az összes megtekintett listát), problémás lehet, ha a szolgáltatónál videót néz. inkább soha többé nem lát.

YouTube-megtekintési előzményeitek privát dolog közted és a Google között, mások nem fogják látni az előzményeidet, amikor a profiloldalra lépnek. Ugyanakkor a Google felhasználja ezt az információt, hogy ajánlásokat tegyen Önnek. Ez azt jelenti, hogy továbbra is érdemes törölni az elemeket, különösen, ha egy Spice Girls videót vagy hasonlót néz, akkor az ajánlásait egy olyan irányba fordítja, amelyben nem szeretné. Noha ez valami, amit már egy ideje meg tudtad csinálni, a Tom Útmutató rámutatott arra, hogy a hét elején törölje az előzményeit.

A YouTube Watch előzményeinek törléséhez érintse meg a hamburger menüt (a három sor egymás felett) az oldal bal felső részén, majd válassza a legördülő menü Előzmények menüpontját.

Amikor megjelenik egy új menü, válassza a „Watch History” elemet, majd kattintson a „All Watch History” törlésére.

Ugyanezt teheti a mobiltelefonon is, ha a hamburger menü helyett megcímkézi a profilját, kiválasztja az Előzmények menüpontot, majd a menüből válassza a „Nézet előzményeit” menüpontot.