hasznos cikkek

Törölje a régi iPhone iCloud biztonsági másolatot, hogy helyet szabadítson fel

Az iPhone vagy iPad biztonsági mentése az iCloudba jó ötlet, de a telefonok frissítésekor előfordulhat, hogy több biztonsági másolatot készít, beleértve azokat, amelyekre már nincs szüksége. Az OS X Daily bemutatja, hogyan kell törölni őket.

Alapértelmezés szerint az iCloud biztonsági másolatot készít minden iOS-eszközéről. Ha egy eszközt újként állít be, vagy ha nem állít vissza az iCloud biztonsági másolatból, akkor ugyanazon adatok több biztonsági másolatát készítheti, amely sok helyet igényel. Szerencsére könnyen eltávolíthatók.

  1. Nyissa meg a Beállítások> iCloud> Tárhely> Tárhely kezelése lehetőséget
  2. Megjelenik az összes biztonsági másolat, kiválasztja azt, amelyre már nincs szüksége
  3. Koppintson a Biztonsági másolat törlése elemre, hogy eltávolítsa azt az iCloudból

Most már kicsit több hely kell lennie az iCloudon. Csak győződjön meg arról, hogy körülbelül minden más eszközről készít biztonsági másolatot, amelyet még megvan és használ.

Hogyan lehet törölni a régi iCloud biztonsági mentéseket az iPhone és iPad készülékekről OS X Daily