érdekes

Mi történik valójában, ha letilt valakit az iPhone-on

Az iPhone-nak van beépített blokkoló funkciója, de gondolkozott már azon, mi történik pontosan a másik végén, ha blokkol valakit? A MacRumors úgy döntött, hogy kitalálja.

Először: amikor egy letiltott szám megpróbál szöveges üzenetet küldeni Önnek, akkor az nem megy keresztül, és valószínűleg soha nem fogja látni a „kézbesített” üzenetet. A végén egyáltalán nem fog látni. Ami a telefonhívásokat illeti, a blokkolt hívások közvetlenül a hangpostára kerülnek. A végén kap egy speciális „blokkolt üzenetek” mappát a hangposta postafiókjában, ha üzenetet hagynak, de nem kapnak értesítést, amelyet felhívtak.

Mi történik, ha blokkolja valakit az iPhone-on? | Youtube